Card cadou

Contact

Iasi, Str. Mayer Octav nr. 3

B-dul Primăverii, lângă Policlinica Industrială

Telefon informaţii şi programări:

0754 059 532

Program

Luni - Vineri: 9:00-20:00

Sâmbătă: 9:00-17:00

Duminică*: doar pentru programari prealabile

* min doua zile lucrătoare in avans.

Pachete pentru mirese

Provocarea coafurii perfecte

Cum ziua nunţii este probabil una dintre cele mai importante zile din viaţa ta, vrei să radiezi de frumuseţe. Coafura, la fel ca şi rochia de mireasă, trebuie să te reprezinte în totalitate şi să-ţi pună în evidenţă calităţile şi să te facă să te simţi ca o adevărată prinţesă.

Fie că-ţi doreşti un sofisticat coc de mireasă sau un semicoc, o coafură elegantă sau împletituri de păr, stiliştii noştrii Estet Coiffure îţi sunt alături realizând coafuri perfecte în concordanţă cu forma feţei şi dorinţele tale.


Pachete pentru miresicile noastre

PACHET MIREASĂ 1 – 250 lei (1 h 40 min)
Coafură de mireasă (păr scurt) cu produse L’Oreal Professionnel, La Bioesthetique Paris (inclusiv spălat şi aplicat voal). Make-up profesional cu produse profesionale Atelier Paris.

PACHET MIREASĂ 2 – 300 lei (2 - 2 h 30 min)
Coafură de mireasă (păr mediu/lung) cu produse L’Oreal Professionnel, La Bioesthetique Paris (inclusiv spălat şi aplicat voal). Make-up profesional cu produse profesionale Atelier Paris.

PACHET MIREASĂ 3 – 350 lei (3 h)
Coafură de mireasă cu produse L’Oreal Professionnel, La Bioesthetique Paris (inclusiv spălat şi aplicat voal). Make-up profesional cu produse profesionale Atelier Paris. Manichiură + Pedichiură cu produse OPI, ALESSANDRO.

PACHET MIREASĂ 4 – 400 lei (3 h 30 min)
Coafură de mireasă cu produse L’Oreal Professionnel, La Bioesthetique Paris (inclusiv spălat şi aplicat voal). Make-up profesional cu produse profesionale Atelier Paris. Aplicat lac permanent french OPI, Pedichiură.

PACHET MIREASĂ 5 – 450 lei (4 h)
Coafură de mireasă cu produse L’Oreal Professionnel, La Bioesthetique Paris (inclusiv spălat şi aplicat voal). Make-up profesional cu produse profesionale Atelier Paris. Extensii unghii cu gel french cu produse OPI, Pedichiură.

PACHET SPECIAL SEARĂ – 200 lei (2 h)
Coafură specială de ocazie cu produse L’Oreal Professionnel, La Bioesthetique Paris (inclusiv spălat). Make-up profesional cu produse profesionale Atelier Paris.

PACHET MIRE – 150 lei (2 h)
Manichiură SPA cu produse profesionale ALESSANDRO, o şedinţă styling (tuns) cu produse profesionale L’Oreal Professionnel, Fond de ten cu produse profesionale Atelier Paris.

Prețurile variază în funcție de lungimea părului și complexitatea coafurii. La serviciul de make-up genele nu sunt incluse in pachet.

Vezi tarifele pentru coafor!


Află despre:


Guestbook

Mulţumesc, Estet Coiffure, sunteţi absolut minunate! Felicitări pentru profesionalism şi atmosfera [...]

Un loc intim, elegant, unde te simţi răsfăţată! Îl recomand cu mult drag ! [...]

Mulţumesc din suflet Estet Coiffure, pentru înţelegere, flexibilitate, profesionalism!!!! Recomand cu [...]

Multumesc mult pentru experienţa de sâmbătă din salonul dumneavoastră. Voi reveni cu drag! Sărbători [...]

generic keflex [...]

Abonamente

Aici poţi achiziţiona abonamente cu reduceri şi gratuităţi!

Vă mulțumim!

Încearcă sistemul nostru de recomandări şi vei avea o surpriză!