Card cadou

Contact

Iasi, Str. Mayer Octav nr. 3

B-dul Primăverii, lângă Policlinica Industrială

Telefon informaţii şi programări:

0754 059 532

Program

Luni - Vineri: 9:00-20:00

Sâmbătă: 9:00-17:00

Duminică*: doar pentru programari prealabile

* min doua zile lucrătoare in avans.

Nails Health

Îngrijirea sănătoasă a unghiei

Bun venit în lumea Nail Spa Manicure! Încă de la primul contact cu Manichiura Spa vei aprecia textura fină şi parfumurile divine ce te vor face să uiţi de manichiura obişnuită şi să-ţi doreşti să te întorci iar şi iar.

Pentru a păstra frumusețea naturală a unghiilor este foarte important să le oferiți mereu principii active esențiale, hrănirea și hidratarea necesară. La Estet Coiffure atingi frumuseţea mâinilor tale cu produse profesionale şi alegi modele de manichiură potrivite stilului şi personalităţii tale.

Gama de lux Alessandro: 

  • DIAGNOSTIC UNGHII 
  • MANICHIURĂ SPA 
  • PEDICHIURĂ SPA 
  • MODELAJ ÎN GEL


Un sistem complet de îngrijire pentru unghii superbe!

Oferiți unghiilor dumneavoastră conceptul unic de îngrijire SPA pentru a le conserva frumusețea şi a le proteja împotriva influențelor exterioare dăunătoare.

Conceptul Manichiură Spa este completat de tehnicile de relaxare precum: Aromatherapy, Wellness și Masaj. Produsele complementare sunt special adaptate la nevoile unghiilor dumneavoastră și le oferă îngrijirea intensivă pentru o protecție maximă.


Alessandro International. Sănătatea şi răsfăţul unghiilor tale!

De 19 ani, Alessandro International este sinonimul mâinilor perfecte și a îngrijirii unghiilor, oferind produse profesionale și servicii de o calitate deosebită. Câştigând în mod frecvent premii internaționale, compania confirmă interesul pentru progres, dar şi angajamentul de a fi lider an de an.

Sistemul de îngrijire Nail Spa Alessandro este primul și singurul sistem de îngrijire totală a unghiilor special adaptat pentru fiecare tip de unghie, oferind beneficiul unor rezultate remarcabile indiferent de problemă. Problemele unghiilor sunt ușor identificate folosind ghidul culorilor creat de Alessandro: trei culori diferite sunt folosite pentru a deosebi 3 tipuri de unghie. Îngrijirea unghiei este personalizată în funcție de tipul său.

Produsele Alessandro au fost create având la bază conceptul de aromaterapie ceea ce le diferențiază total de alte produse. Uleiurile esențiale specifice aromaterapiei sunt utilizate încă din antichitate datorită efectelor benefice. 


Sistemul HANDS! UP by Alessandro

Hands! Up este primul sistem de prevenire a îmbătrânirii mâinilor. Acestea vor deveni ispititor de netede şi frumoase. Secretul acestei game constă în alegerea atentă a ingredientelor de către dermatologi. Toate produsele Hands! Up conțin complexul Biopearl, un cocktail de agenți activi extrași din perla de apă dulce!

Linia albastră cu ingrediente pentru curățare și hidratare conține o formulă ideală de prevenire a îmbătrânirii mâinilor, în timp ce agentul betaglucane, conținut de linia roz, luptă împotriva pielii uscate și a ridurilor. Linia argintie conține factor de protecție și complexul de substanțe Biowhite care previn pigmentarea neregulată și pătarea pielii datorate vârstei.


Află despre:


Guestbook

Mulţumesc, Estet Coiffure, sunteţi absolut minunate! Felicitări pentru profesionalism şi atmosfera [...]

Un loc intim, elegant, unde te simţi răsfăţată! Îl recomand cu mult drag ! [...]

Mulţumesc din suflet Estet Coiffure, pentru înţelegere, flexibilitate, profesionalism!!!! Recomand cu [...]

Multumesc mult pentru experienţa de sâmbătă din salonul dumneavoastră. Voi reveni cu drag! Sărbători [...]

generic keflex [...]