Card cadou

Contact

Iasi, Str. Mayer Octav nr. 3

B-dul Primăverii, lângă Policlinica Industrială

Telefon informaţii şi programări:

0754 059 532

Program

Luni - Vineri: 9:00-20:00

Sâmbătă: 9:00-17:00

Duminică*: doar pentru programari prealabile

* min doua zile lucrătoare in avans.

Tratament OLAPLEX

NOU ÎN SALON!

Este un produs revoluționar, folosit de cei mai celebri stiliști, dezvoltat de renumiți oameni de știință disponibil la ESTET COIFFURE.

OLAPLEX este un tratament ce reface structura firului de păr în urma degradării din timpul serviciilor chimice (vopsire, decolorare).

Ce este... OLAPLEX?

OLAPLEX este un Serviciu Profesional științific dovedit, format din 3 pași, serviciu pe care sute de mii de stiliști din întreaga lume, inclusiv cei ai celebrităților îl folosesc pentru a nu compromite integritatea firului de păr (în timpul colorării, decolorării, etc).

OLAPLEX este un produs revoluționar, un ingredient chimic, care nu conține silicon sau uleiuri, dar care reface legăturile sparte din păr în timpul și după serviciile chimice și care le face mai puternice decât erau înainte. Poate că sună ca toate celelalte descrieri ale altor produse, dar verifică ce spun hairstyliștii de top despre Olaplex peste tot în Social Media. Așa cum se spune, trebuie să încerci ca să îți dai seama că este adevarat.

• Olaplex este un ingredient activ dezvoltat de Dr. Eric Pressly și Dr. Craig Hawker, doctori în chimie.
• Olaplex este un singur ingredient activ care reface legăturile disulfurice ale firului de păr care sunt deteriorate în timpul serviciilor chimice, mecanice sau termice.
• Olaplex este fără siliconi, uleiuri, aldehide, parabeni, gluten

Vopsește-te blond. Împinge limitele, fără a compromite integritatea firului de păr. De la sedința foto și până la scaunul din salon, hairstyliștii sunt eliberați de teama părului deteriorat.‪ Olaplex‬ este produsul ideal pentru îngrijirea părului tău, oferindu-i integritate, forță și regenerând structura acestuia.
Ai grijă de părul tău cu tratamentul revoluționar OLAPLEX!

Tu ai încercat tratamentul “minune” Olaplex?

Olaplex-Cuvântul “revoluționar” poate crea anumite rețineri când vine vorba despre un produs nou, a cărui prezentare stârnește întradevăr curiozități, însă după ce vei încerca tratamentul Olaplex, vei fi de părere că nu există superlative care să-l poată descrie la adevarată capacitate.

Ce face acest tratament?

Este format din trei pași, pasul 1 și pasul 2 fiind destinați saloanelor de înfrumusețare, iar pasul 3, ca tratament pentru acasă, doar în cazul în care ați folosit înainte primii pași.
Scopul acestui tratament este de a proteja părul în timpul proceselor chimice, precum decolorarea sau vospirea părului, dar și de a întreține sănătatea acestuia.
Cu ajutorul Tratamentului Olaplex, poți face o schimbare radicală a culorii părului, fără ca acesta să aibă de suferit.

Produse OLAPLEX:

Olaplex Bond Multiplier No 1: Se adaugă direct în decolorant sau în culoare după ce se amestecă cu oxidantul.

Olaplex Bond Perfector No 2: După aplicarea și clătirea culorii, se aplică și se lasă să acționeze 5 minute, apoi se clătește; se aplică șampon și condiționer. Se folosește ca un tratament rapid

Olaplex Hair Perfector No 3: Se folosește acasă, o dată pe săptămână.

 

Pot folosi Olaplex pe un păr natural?

Efectul tratamentului este spectaculos în cazul schimbărilor culorii părului, însă acesta poate fi folosit și ca tratament de sine stătător, pe un păr natural, deteriorat.
Pe lângă faptul că Olaplex este întradevar un tratament “minune”, la Estet Coiffure este și foarte accesibil. La folosirea acestuia în timpul proceselor de decolorare și/sau vopsire, primești 20% discount la vopsea, decolorant și manoperă.
 

Acum este momentul să faci schimbările pe care ți le dorești de atâta timp, împreună cu Olaplex!
 


Află despre:


Guestbook

Mulţumesc, Estet Coiffure, sunteţi absolut minunate! Felicitări pentru profesionalism şi atmosfera [...]

Un loc intim, elegant, unde te simţi răsfăţată! Îl recomand cu mult drag ! [...]

Mulţumesc din suflet Estet Coiffure, pentru înţelegere, flexibilitate, profesionalism!!!! Recomand cu [...]

Multumesc mult pentru experienţa de sâmbătă din salonul dumneavoastră. Voi reveni cu drag! Sărbători [...]

Abonamente

Aici poţi achiziţiona abonamente cu reduceri şi gratuităţi!

Vă mulțumim!

Încearcă sistemul nostru de recomandări şi vei avea o surpriză!