Card cadou

Contact

Iasi, Str. Mayer Octav nr. 3

B-dul Primăverii, lângă Policlinica Industrială

Telefon informaţii şi programări:

0754 059 532

Program

Luni - Vineri: 9:00-20:00

Sâmbătă: 9:00-17:00

Duminică*: doar pentru programari prealabile

* min doua zile lucrătoare in avans.

Tratament cu parafină

Mâini şi picioare sensibile? 

Dacă ai mâinile şi călcâiele uscate şi fiecare schimbare de anotimp este un chin, află că la Estet Coiffure avem special pentru tine miraculosul tratament cu parafină! Din cauza frigului excesiv şi a altor factori precum detergenţii sau apa, mâinile tale suferă. Roşeaţă, umflături, deshidratare sau usturime, acestea sunt simptomele care te anunţă că este timpul pentru un tratament cu parafină.

Tratamentul este recomandat doamnelor şi domnilor cu pielea mâinilor sau a picioarelor sensibilă, dar şi celor care au grijă de sănătatea şi frumuseţea lor.
 

Mâini catifelate de la prima şedinţă!

Cu cât înaintăm în vârstă, pielea își pierde din elasticitate, devenind uscată şi rigidă, însă pentru această problemă există tratamentul cu parafină! Din punct de vedere chimic, parafina este un amestec de hidrocarburi saturate, fiind de fapt ceară de parafină, o substanţă solidă, incoloră şi inodoră. 

Procedura tratamentului cu parafină este executată cu profesionalism de specialiştii Estet Coiffure: mâinile sau picioarele după ce vor fi curăţate se vor băga într-un recipient cu parafină, după care manichiurista se va asigura că substanţa a fost bine întinsă pe toată suprafaţa. După ce vei scoate mâna din parafină urmează o împachetare în folie şi apoi aplicarea unor mănuşi speciale, pentru menţinerea căldurii. Apoi, voilà! Mâini fine şi regenerate de la prima şedinţă!


Află despre: